„2BYSA“ verslo parko statybos įsibėgėja: įkasta simbolinė laiko kapsulė


2BYSA“ verslo parko statybos įgauna pagreitį. Rugpjūčio 1 d., įmonės „Elpekas“ komanda kartu su savo partneriais ir Klaipėdos miesto meru Arvydu Vaitkumi „2BYSA“ verslo parko statybvietėje oficialiai įkasė laiko kapsulę. Joje sudėti QR kodai su projekto vizualizacija ir architektūriniais brėžiniais, statybų vystytojo „Elpekas“ autobiografija bei žinutė ateities kartoms.

„Nerūdijančio plieno kapsulė su išgraviruotas metais ir „Elpekas“ logotipu reprezentuoja ilgaamžiškumą, laiko tėkmę ir ja siunčiama svarbi žinutė ateities kartoms – nesižvalgyti į praeitį, bet gebėti iš jos pasimokyti. Gyventi dabartimi, bet neužmiršti ir ateities“, – dalinasi „Elpekas“ vadovas Tomas Pocevičius.

Prie „2BYSA“ verslo parko įgyvendinimo ir realizavimo prisidėjo kiekvienas „Elpeko“ darbuotojas, įnešdamas jiems būdingo kūrybiškumo dalį. „2BYSA“ verslo parke įsikurs įmonės, apimančios administravimo, paslaugų, logistikos, sandėliavimo ir kitas verslo sritis, todėl ši vieta taps unikaliu verslo traukos centru. Modernus trijų biuro ir komercinių patalpų kompleksas apima net 6 000 m² ir gali pasiūlyti erdves verslams nuo 24 m² iki 1 680 m².

2BYSA“ verslo parko vystytojas – „Elpekas”, viena didžiausių nekilnojamojo turto investavimo, vystymo ir plėtros įmonė Vakarų Lietuvoje. Bendrovė jau beveik dešimtmetį plėtoja nekilnojamojo turto projektus Klaipėdoje, Klaipėdos rajone bei Palangoje ir yra klientų vertinama dėl pažangių ir tvarių sprendimų.

 

DAUGIAU APIE PROJEKTĄ: 2BYSA

Laiškas išsiųstas sėkmingai!

Su Jumis susisieksime netrukus,
Elpekas komanda.