Sėkmingai užbaigti „Amberton Hotel Klaipėda“ viešbučio renovacijos darbai

„Elpekas“ šių metų vasario 1 d.–gegužės 15 d. vykdė „Amberton Hotel Klaipėda“ viešbučio atnaujinimo darbus. Įmonė džiaugiasi, kad dėka profesionalios statybų projektų valdymo komandos kokybiškai atliko darbus ir operatyviai pabaigė numatytą projektą. Jo metu buvo atnaujinti 55 viešbučio kambariai. Šiandien viešbutis jau pasirengęs numatomam aktyviam vasaros sezonui Lietuvos pajūryje ir svečius pasitiks visiškai atsinaujinęs. 

„Amberton Hotel Klaipėda“ – 4 žvaigždučių panoraminis viešbutis, įsikūręs pačioje Klaipėdos senamiesčio širdyje. Jame yra įrengti 254 kambariai. Viešbučio svečiai pagal poreikius gali rinktis ekonominius ar liukso kambarius su vaizdu į jūrą, įrengti net prezidentiniai apartamentai. 

Viešbučio atnaujinimo darbus atlikusi nekilnojamojo turto investavimo ir valdymo įmonė „Elpekas“ savo klientams siūlo ir visą būsto statybų paslaugų paketą – nuo statybų projekto parengimo ir valdymo iki realizavimo. Per dešimtmetį įmonė jau pastatė ir renovavo daugiau nei 65 tūkst. kv. m ploto.

Laiškas išsiųstas sėkmingai!

Su Jumis susisieksime netrukus,
Elpekas komanda.